Välkommen att boka service på någon av våra anläggningar.

Toyotas auktoriserade bilverkstäder har Sveriges nöjdaste kunder. Vi på Bertils Bil arbetar hårt för att det ska fortsätta vara så där du bor.

 

Här kan du boka service på någon av våra anläggningar. Vi utför service både åt svenska och norska kunder. Klicka på orten där du bor för att boka och fyll sedan i formuläret, så tar vi hand om din Toyota.

Svenskregistrerad bil

Välj anläggning/ort

Norsk registrert

Velg anlegg / by

Så mycket mer än verkstad

Vi är en auktoriserad Toyota-verkstad. Det betyder att vi erbjuder dig smidig och effektiv service som alltid uppfyller de verkstadsprocedurer och normer som Toyota har tagit fram. Hos oss finns erfarna tekniker som arbetat både mycket och länge med olika bilmodeller från Toyota, men även andra biltillverkare. Förutom att arbeta enligt Toyotas riktlinjer använder vi oss alltid av toyotas originaldelar och rätt verktyg, vilket ger det bästa resultatet.

 

Men vi är mer än bara en verkstad. Vi är en personlig sådan. Hos oss får du en och samma kontaktperson och ett personlig bemötande varje gång vi servar din bil. Oavsett om om det gäller din trygghetsservice, eller din årliga fullständiga service, tycker vi att det ska vara en trevlig upplevelse att komma till oss. Vi ses nästa gång det är service-dags – varmt välkommen!